Doe mee

Two skates give each other a hipcheck

De Arnhem Fallen Angels zoeken jou!

Wat je ook denkt van sport in het algemeen, vergeet het. Roller Derby is anders en kan iets voor jou zijn! Roller Derby is een unieke contactsport op roller skates. Helemaal georganiseerd door skaters en voor skaters. Geen bazen, uitsluitend skaters met hart voor de sport en hart voor de community.

Iedereen is welkom om aan te sluiten. Jij ook! Probeer het de eerste maand gratis uit! Lidmaatschap voor skating members is €27,50 per maand. Non-skating members betalen €2,50 per maand. Gelrepas korting mogelijk.

Ga direct naar ons aanmeldformulier

Aanmelden

Skaters

Skinny? Groot? Lange lat? Er is altijd een manier waarop jij er voordeel mee hebt tijdens het blocken, whippen of jammen op de track.

Referees 

Wil je wel skaten maar geen wedstrijden spelen, dan is scheidsrechter zijn misschien iets voor jou. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste skating officials. Je mag zelfs op inlines skaten!  

Non-Skating Officials

Wil je ons helpen maar niet skaten of heb je geen tijd om elke week naar training te komen? Elke wedstrijd heeft non-skating official nodig om punten bij te houden, penalty’s te timen, scores door te geven, jams te starten.  NSO’s zijn onmisbaar! 

Vrijwilliger

Help mee en verspreid de “Derby love”. Verstand van sport? Versterk ons team met trainers. Creatief? Regelneef? Mensenmens? Versterk één van onze committees met je skills zoals PR, Events of Sunshine Committee. 

Lees hier meer over aanmelden of vul meteen het formulier in

Partnerships, samenwerkingen en sponsors

We werken graag samen met fotografen, filmers en designers voor wederzijdse promotie. Heb je een tof idee? Laat het ons weten. 

Organiseer je een event waar je roller skaters voor zoekt? We verzorgen roller skate workshops en Roller Derby demo’s. Zo waren we eerder te zien op roller disco’s, festivals en introweken. 

Wil je ons steunen als bedrijf? Wordt sponsor en help ons met promotie van onze club, aanschaf van teamshirts, het organiseren van Europese wedstrijden en meer.

We wisselen graag met je van gedachten over de mogelijkheden en de voorwaarden. Neem contact op met info@arnhemfallenangels.nl

Roller Derby Demo HAN intro